Mød Joakim Ditlev

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Joakim Ditlev

Joakim Ditlev har skrevet et tip i kategorien Indhold og tekst

Ingen gider blive afbrudt af irriterende reklamer. Joakim brænder for at udbrede idéen om, at virksomheder kan hjælpe deres kunder gennem nyttigt og relevant indhold. I 2011 introducerede Joakim danske marketing- og kommunikationsfolk til content marketing
via sin blog på contentmarketing.dk. Han er en populær kursusvært og foredragsholder og har flere gange været på scenen på verdens største konference på området, Content Marketing World.

Han er medforfatter til den første danske bog om content marketing, Content Marketing Bogen, som er solgt i over 2000 eksemplarer.
I sin konsulentforretning hjælper han danske virksomheder med at komme i gang med content marketing og give dem indsigt og værktøjer til, hvordan deres ekspertise kan omsættes til forretning.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!