Mød Jesper Holst

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Jesper Holst

Jesper Holst har skrevet et tip i kategorien Indhold og tekst

Jesper er ansat hos sport- og fritidsfirmaet ny form, hvor han er ansvarlig for driften af virksomhedens danske, tyske og svenske webshop samt et hold bestående af flere nationaliteter og personligheder – et job han har holdt siden primo 2013.

Karrieren indenfor e-handel startede tilbage i 2009 efter nogle års ansættelse i en sportsforretning, da Jesper på daværende tidspunkt søgte nye udfordringer.

Springet til online salg krævede mange timers selvstudier, online kurser mm., da kendskabet til e-handel på daværende tidspunkt var på et minimum – en udfordring Jesper dog ikke var bange for at tage op.

Hos ny form er det Jespers opgave at holde fokus på ROI på tværs af ind- og udenlandske salgskanaler, finde nye salgskanaler samt at videreudvikle og implementere virksomhedens cross channel strategi.

Endvidere videreudvikler Jesper konstant alle webshops specielt med øje for kundeoplevelser, KPI’er samt automatisering af processer og flows.

Jespers helt store passioner er UX, e-mail marketing, forøgelse af KPI’er og bundlinje.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!