Mød Jesper Buch

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Jesper Buch

Jesper Buch har skrevet et tip i kategorien Kickass

I 2000 stiftede Jesper Buch en af verdens største e-commerce successer, der i dag er kendt som Just-Eat (Group). I 2011 solgte han sin andel af virksomheden, der var vokset til mere end 1000 medarbejdere. Gennem de sidste år har Jesper investeret i en række startups og lavet flere succesfulde exits. Senest er han kendt for sin deltagelse i Løvens Hule på DR1, hvor han også har lavet flere investeringer.

I årenes løb har han opnået en række flotte nomineringer og priser:
• I marts 2013 blev Jesper udnævnt som “Young Global Leader 2013” af “World Economic
Forum.”
• I 2014 vandt Jesper Buch “Pioneer Award 2014” for hans arbejde med online virksomheder
i Danmark.
• I 2014 vandt Jesper Buch “Investor Of the Year 2014” i Danmark og “Investor of the
year, peoples choice 2014” i Skandinavien @ Nordic Startup Awards
• I 2015 blev Jesper Buch rated no. 27 på WIRED´s top 100 liste af de mest indflydelsesrige
tech personer i verden på tværs af Europa. http://www.wired.co.uk/magazine/
archive/2015/09/features/the-2015-wired-100/page/3

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!