Mød Jesper Arp-Hansen

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Jesper Arp-Hansen

Jesper Arp-Hansen har skrevet et tip i kategorien Konverteringsoptimering

Passioneret, strategisk og købmand er tre ord, der kendetegner Jesper.

Han er uddannet erhvervsøkonom og har arbejdet med e-handel siden 2007. Før han kom til e-mærket, sad han som salgschef i en større dansk webshop. I hans 5 år hos e-mærket har Jesper bestredet flere forskellige stillinger og haft ansvar for både salg, medlemsservice og digitalafdelingen.

I godt købmandskab ligger, at man gør tingene ordentligt og yder en god service. Jesper mener, at man godt kan udvikle sin forretning inden for e-handel og klare sig mod konkurrenterne uden at gå på kompromis med ordentligheden. Faktisk ser han de to ting som hinandens forudsætninger.

Ud fra den devise har e-mærket de sidste 5 år øget antallet af e-mærkede shops fra 800 til 2.300, og de har både lanceret en køberbeskyttelse samt skabt en helt ny måde at indsamle og verificere brugerbedømmelser på.

Forankringen af en stærk organisationskultur med høj medarbejdertrivsel, fokus på ledelse og ikke mindst den politiske balancegang en så kompleks stifterkreds som e-mærkets kræver, er en stor del af hans daglige arbejde.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!