Mød Jeppe Berggreen

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Jeppe Berggreen

Jeppe Berggreen har skrevet et tip i kategorien E-mail markedsføring

Jeppe Berggreen har arbejdet med salgsfokuseret, digital kommunikation i mere end 15 år. Fra web og e-mail marketing til sociale kanaler og marketing automation, med strategisk og taktisk fokus på at omsætte forretningsudfordringer og muligheder til resultatskabende kommunikation. Som direktør og partner i Director arbejder han dedikeret for at bureauet skal skabe leads, permissions og salg for kunderne, baseret på dataindsigt, kompromisløst resultatfokus og effektiv kommunikation.

Jeppe har gennem årene været medansvarlig for en lang række prisvindende kampagner.
Foruden priser ved DM prisen og Advertising Effectiveness Award, har han med Director bl.a. vundet Fundraisingprisen for årets mest effektive kampagne i 2015, guld til ECHO Awards 2015 og igen i 2016, samt en Danish Internet Award for Bedste Data Driven Marketing i 2016.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!