Mød Jeanette Aaen

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Jeanette Aaen

Jeanette Aaen har skrevet et tip i kategorien Data

Jeanette Aaen er Cand. Merc fra CBS og arbejder som CEO for ILLUM A/S. Sideløbende er hun i bestyrelsen for Oase Outdoors A/S og underviser i strategisk ledelse på CBS.

Jeanette Aaen har som Direktør i flere virksomheder gennemført omfattende turn around cases bla. i Magasin, BabySam og senest ILLUM A/S og har i den sammenhæng haft fokus på at digitalisere virksomhederne.

De kendte detailvirksomheder har alle bevæget sig fra en fysik verden til en digitaliseret verden. En opgradering af virksomhederne ift. de digitale discipliner som SEM, SEO, SOME, Content Marketing, e-mail-marketing, Marketing Automation, Analytics etc. har alle været omdrejningspunktet for at opgradere virksomhedernes relevans i forhold til brugerne.
Jeanette Aaen advokerer for, at digitaliseringen skal have den øverste ledelses fokus og involvering, specielt hvis dette involverer omnichannel tilgang. Digitaliseringen skal udgøre et solidt fundament for forretningsmodellen. Og platformsstrategier (herunder dynamisk prisfastsættelse) er nødvendige for at lykkes med en fundamental ændring af businessmodellen.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!