Mød Jan Højborg-Henriksen

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Jan Højborg-Henriksen

Jan Højborg-Henriksen har skrevet et tip i kategorien Konverteringsoptimering

Jan har arbejdet med online salg og marketing i mere end 15 år. De seneste 5-6 år har han været meget involveret i strategi- og konceptudvikling, men stadig med en finger eller to i ”maskinrummet”.

Han tror på, at man er nødsaget til selv at være en del af driften og eksekveringen, ellers mister man føling med, hvad der ”rør sig i markedet” og ikke mindst for at være en smule på forkant med udviklingen.

Jans to store erhvervsmæssige passioner er digitalisering og optimering – hvordan sætter man strøm til forretningsprocesserne, og hvor giver det mening at gøre det – kan digitalisering af en proces frigøre ressource til andre opgaver?

Samt optimering og on-site flows – hvordan får vi mest ud af den trafik, der kommer til sitet?

Og når alt kommer til alt, bunder det hele i nogle budgetter, som skal opfyldes.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!