Mød Jacob Kildebogaard

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Jacob Kildebogaard

Jacob Kildebogaard har skrevet et tip i kategorien data

Jacob er mediedirektør og partner i Ambition A/S. Jacob har tidligere skrevet de roste bøger ”Analyticsbogen” og ”AdWords for Webshops” og har siden 2008 blogget om webanalyse på diverse sites og medier. Han er en anerkendt international oplægsholder og er desuden medarrangør af konferencen om konverterings-optimering kaldet Conversionboost. Jacob stiftede i 2010 servicen Gaboost, hvor danske webshops gratis kan få en månedlig benchmark rapport på baggrund af deres Google Analytics data.
Jacob har en baggrund som Cand.merc.(mat), og før han gik 100% online, var han medieanalytiker, først i det Berlingske Officin og derefter i Mediehuset Ingeniøren.
Jacob er desuden blandt de få i verden der er Certified Web Analyst fra Digital Analytics Association og har selvfølgelig også Analytics samt diverse AdWords certificeringer.

Ambition er et Digitalt bureau, hvor vi omsætter data til god forretning. Vi har stærke kompetencer indenfor områder som digital markedsføring, kreative konceptudvikling, prædiktion og databerigelse.

Jacob stiftede i 2011 Webjuice.dk, der senere fusionerede ind i Ambition. I 2015 vandt Webjuice en stor Google pris, i 2016 fik bureauet sin første Gazellepris og ligeledes i 2016 var Webjuice i finalen til Google Premier Award i kategorien Video Performance sammen med blot 4 andre bureauer i hele Europa, Mellemøsten og Afrika.

Jacob er desuden medejer af Frøsnapperen.dk

Jacob er desuden idémanden bag og redaktør på denne bog.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!