Mød Henrik K. Leth

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Henrik K. Leth

Henrik K. Leth har skrevet et tip i kategorien Købmandskab

Dandomain Webshop er Danmarks største standard e-handels platform med mere end 3.000 installationer. Til forskel fra Open Source platforme, er alle Dandomain webshops grundlæggende ens, og der udvikles hele tiden til den samlede platform. Når du betaler dit månedlige abonnement, har du automatisk adgang til nye versioner af webshoppen, efterhånden som Dandomain udvikler ny funktionalitet. Udover webshoppen, som står for den grundlæggende ”motor” har de et stort netværk af partnere, som tilfører webshoppen f.eks. design, ny funktionalitet (Apps), og e-commerce ydelser (SEO, AdWords, Social). Disse partnere er med til at skabe et økosystem omkring e-handel, der sikrer den bedste mulighed for at opnå succes med din webshop.

Han har personligt håndteret alt fra PPC konti med et par tusind kroner i annonceforbrug til hans største AdWords konto, som brugte 2.2 millioner kroner per måned på Google AdWords og Bing Ads.
I 2017 har han relanceret hans danske bureau PPC Profit og samtidig startet et nyt PPC bureau i USA, SavvyRevenue, fokuseret 100% på e-handel.

Vil du læse en mere detaljeret guide til opsætning af en optimal Shopping struktur, så kig på PPCProfit.dk/OnlineEvangelisterne.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!