Mød Henrik Feld-Jakobsen

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Henrik Feld-Jakobsen

Henrik Feld-Jakobsen har skrevet et tip i kategorien Købmandskab

Henrik er landechef for digitalbureauet Vaimo. Henrik var stifter og direktør for Customerwise, et af Danmarks førende Magento bureauer i 7 år, før selskabet blev opkøbt af Vaimo i januar 2016.
Henrik har arbejdet med e-handel siden 2008 og har med stærk operationel og strategisk erfaring været med til at udvikle e-commerce strategier og løsninger, der giver vedvarende resultater med tocifrede årlige vækstrater.

Udenfor det profesionelle virke tilbringer Henrik tid sammen med sin hustru, deres unge søn og to hunde i det lille hus i Kolding. Med en tro på go-giver mentaliteten, rådgiver

Henrik morgendagens succesfulde iværksættere til at få sat spor og struktur i strategien.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!