Mød Henrik Bondtofte

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Henrik Bondtofte

Henrik Bondtofte har skrevet et tip i kategorien søgemaskineoptimering

Henrik Bondtofte har arbejdet professionelt med online markedsføring i 11 år og er en af Danmarks mest erfarne SEO eksperter. Han er fast taler til de største danske online marketingevents og har optrådt i talrige PodCasts, artikler, radiospots og indslag.

Henrik har skrevet den eneste danske bog om SEO-disciplinen linkbuilding, “Linkbuildingbogen”.
Han er samtidig manden bag den populære linkbuilding-klub, “Linkklubben” samt Danmarks eneste heldagskursus om linkbuilding, “Linkdagen”.
Henrik Bondtofte har tidligere siddet som adm. direktør i bureauerne Just-Search og Deducta-Search og sidenhen som senior SEO i Waimea.

I september 2015 startede han sit eget online marketing bureau. Bureauet fik navnet Bondtofte & Co.

Bondtofte & Co. assisterer virksomheder med alle former for online markedsføring.
Hovedfokus er SEO og søgeannoncering, men der arbejdes i høj grad også med annoncering på de sociale medier, særligt Facebook. Der arbejdes også med indhold, konverteringsoptimering og meget mere.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!