Mød Harald Reedtz Tokerød

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Harald Reedtz Tokerød

Harald Reedtz Tokerød har skrevet et tip i kategorien B2B

Harald er kendt som en digitaliseringsagent, der motiverer virksomheder – store som små, privat som offentlig – til at digitalisere de dele af forretningen, der giver mening for den aktuelle virksomhed.

Med andre ord virksomhedens Digitale Transformation. Der tages udgangspunkt i virksomhedens aktuelle situation, ledelsens og medarbejdernes
kompetenceniveau og digitale parathed.

Harald rådgiver uafhængigt af digitale platforme, systemer og leverandører og bringer de rette af hver i spil, som det passer for virksomhedens ambitionsniveau, ressourcepulje og digitaliseringsgrad.

Med udgangspunkt i virksomhedens ønsker for forretningsudvikling kortlægger Harald i samarbejde med ledelse og nøglemedarbejdere virksomhedens digitale økosystem, udarbejder en digital strategi og aktivitetsplan med relevante business cases for virksomheden.

Harald insisterer på, at formålet defineres, og at fokus er på strategiske og økonomiske målsætninger samt implementering af effektmåling.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!