Mød Hans Stokholm Kjer

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Hans Stokholm Kjer

Hans Stokholm Kjer har skrevet et tip i kategorien Indhold og tekst

Med mere end 25 år som professionel tekstforfatter placerer Hans sig i den absolutte elite inden for sit felt. Han har produceret alle tænkelige former for tekst for bittesmå og meget store kunder i Danmark.
Han kender alle de elegante håndværksmæssige detaljer, der skal til for at få teksten til at fungere i sin sammenhæng. Og han har undervist, oplært og trænet nogle af Danmarks mest succesfulde kommercielle skribenter.
I Tekstspot har Hans bl.a. ansvaret for at sikre kvaliteten af de skribenter, som kommer på holdet.

Tekstspot leverer tekstindhold til både web og print. Der er mere end 100 nøje udvalgte skribenter på holdet, som altid kan levere masser af indhold i høj kvalitet og med kort varsel. Og til særdeles attraktive priser.
Tekstspot har rigtig gode resultater med konverteringsoptimering af produkttekster.

Tekstspot leverer hver uge masser af tekst til brug både on site og off site.

Kontakt Hans eller Tekstspot, hvis dine tekster skal fungere og konvertere.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!