Mød Hans-Kristian Bjerregaard

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Hans-Kristian Bjerregaard

Hans-Kristian Bjerregaard har skrevet et tip i kategorien Konverteringsoptimering

Hans-Kristian har aldrig arbejdet med andet end e-handel og teknologi.

I 2005 blev han ansat som medarbejder nr. 4 i Unisport.dk – dog mest ved et tilfælde.

Han bandt broen mellem teknik og forretning frem til 2010, hvor Unisport var groet til 30 medarbejdere for at forfølge en mulighed som Teaching Assistant på Datalogi ved Københavns Universitet.

Han kunne dog aldrig slippe sin interesse for e-handel, og i starten af 2011 kastede han sig over et af de store problemer, han var stødt på hos Unisport: Hvordan kan man bruge tidligere data til at forudsige brugeradfærd?

Mange lange nattetimer førte til et gennembrud inden for Machine Learning og AI, nemlig teknologien ClerkCore blev til grundlaget for Clerk.io.

Clerk.io leverer personalisering til e-handel på tværs af alle paltforme, og her bruger Hans-Kristian alt sin tid idag.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!