Mød Hans-Henrik H. Heming

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Hans-Henrik H. Heming

Hans-Henrik H. Heming har skrevet et tip i kategorien Vækst og ekspansion

Hans Henrik har i mange år været i den absolutte teknologiske frontlinie. Han etablerede i 1994/95 et af Danmarks første webbureauer, etablerede i 2005 Danmarks første Social Media Bureau og har siden været kraftigt involveret i startups omhandlende “Social Graph’s” og Bitcoin.

I 2015 foretog han et skift – her blev han partner i EarLabs, der fortrinsvist laver ørepropper til vandsportsatleter. Hans Henrik er selv marathonsvømmer i åbent vand og anvender i dag sin viden om teknologi og forretningsudvikling til udvikling af verdens bedste ørepropper til vandsportsatleter og en helt ny varekategori – hearables.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!