Mød Frank Hellerup Madsen

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Frank Hellerup Madsen

Frank Hellerup Madsen har skrevet et tip i kategorien AdWords

Frank Hellerup Madsen er en erfaren konsulent i online markedsføring med speciale i Google AdWords.
Siden 2010 har han været selvstændig konsulent og hjulpet en lang række kunder med at få det bedste udbytte af deres AdWords-investeringer.
Frank vidensdeler på sin blog densynligemand.dk, og han har været taler på en række arrangementer om digital markedsføring, har medvirket i podcasts som PotterCut og Help Marketing og er tilknyttet som AdWords-ekspert på marketers.dk.

I sit virke som AdWords-konsulent hjælper Frank danske virksomheder fra små enkeltmandsfirmaer til store virksomheder med international aktivitet.
Hjælpen består i alt fra total håndtering af AdWords-konti til enkeltstående optimeringer, workshops, rapporter eller analyser.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!