Mød Flemming Kjær Vibjerg

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Flemming Kjær Vibjerg

Flemming Kjær Vibjerg har skrevet et tip i kategorien Indhold og tekst

Flemming arbejder daglig med at gøre online markedsføring og forretningsudvikling nemt for små og mellemstore virksomheder og tilbyder timebaseret markedsføring for at gøre det mere økonomisk overskueligt for den voksende forretning.

Han har 20 års erfaring i arbejdet med at finde potentialer, udvikle kundeprofiler og analysere adfærd. Erfaringer er skabt gennem virksomheder, som er markedsførende indenfor deres felt og tæller virksomheder som f.eks. IKEA, LinkGRC, SmartWeb samt selvstændig virksomhed i fitnessbranchen og med online handel.

Flemmings største styrke er hans overblik over den samlede indsats på marketing i forlængelse med virksomhedernes overordnede strategi.

Han har et holistisk udgangspunkt i hele forretningens værdikæde og starter altid med at definere kundeprofilerne inden marketingstrategien.

Flemming er ophavsmanden til ”A4-Content Planen”, som er en forenklet handlingsplan til forretningens Content Marketing.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!