Mød Flemming B. Jessen

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Flemming B. Jessen

Flemming B. Jessen har skrevet et tip i kategorien Indhold og tekst

Jo flere år man arbejder med nettet, des flere detaljer (og specialer) dukker der op. Og så har vi (stadig) kun set toppen af isbjerget for udvikling og impact på verden. Det griber ind, men det griber også tilbage i verden. Flemming elsker at lave system i kaos, og det er vel nettet i en nøddeskal. Altid levende, pulserende, ustyrligt og altid på vej til et nyt sted.

Efter 10 år i SILVAN kan Flemming se tilbage på sin medvirken til opbygning af deres digitale tilstedeværelse igennem en lang række discipliner, der tager afsæt i content og at række ud mod kunden. Sådan ser det ud i tal:
• websitebesøg øget fra 2,5 mill. til 14,5 mill. p.a. (50% kom efter content)
• over 3000 content sider
• webshop med omsætning på størrelse med et mellemstort byggemarked
• Youtube kanal: 400 film og 3 mill. visninger siden jan. 2010, leverandørfinansieret
eller fra finansierede TV Gør Det Selv-programmer (som yderligere gav meget andet
content)
• Forum til kundespørgsmål – flere end 25 eksperter leveret af leverandørerne
• Digital markedsføring og content, der påvirkede kunder i købsretning for 3-cifret
millionbeløb
• Facebook med omkring 30.000 Likers + Instragram + Pinterest…..

– og nu har Flemming fornøjelsen af at sige goddag til SPORT 24: En virksomhed i rivende
udvikling og med rigtig mange gode udfordringer forude.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!