Mød Eric Ziengs

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Eric Ziengs

Eric Ziengs har skrevet et tip i kategorien Købmandskab

Eric Ziengs er vært på Help Marketing-podcasten, hvor du hver uge møder en ekspert inden for et marketingsemne. Emnerne spænder fra SEO til AdWords, Facebook, Content Marketing, e-mail markedsføring, Analytics, CRO mv. Gå ind på helpmarkting.dk eller find Help Marketing i din podcast app for at lytte med
Derudover driver Eric Ziengs sin konsulentvirksomhed Nochmal med fokus på det taktisk- strategiske arbejde i markedsføring, salg og udvikling.

Eric hjælper virksomheder med:
• Hvilke kanaler skal du vælge – og hvorfor?
• Hvordan kommer du effektivt i gang?
• Hvordan sikrer du, at data understøtter dine valg?
• Hvordan sikrer du, at marketingsindsatsen understøtter salget med den bedste ROI?

Eric (og Anita Lykke Klausen) udgiver derudover “Help Marketing Bogen” til sommer 2017. En grundbog og et opslagsværk i digital markedsføring med fokus på alle de store områder i markedsføring.

Den inkluderer, hvordan du sikrer den røde tråd, så du får de sejeste kunder – og mange af dem! Læs mere på helpmarketingbogen.dk

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!