Mød Dennis Drejer

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Dennis Drejer

Dennis Drejer har skrevet et tip i kategorien Købmandskab

Dennis er årgang 1989. Han har arbejdet med hjemmesider siden 2001 og programmeret siden 2004. I 2007 begyndte han så småt at arbejde med e-handel. Dennis har tidligere været IT- og marketingchef hos Cykelpartner.dk, som han hjalp med at transformere fra en engrosvirksomhed til en 100% B2C webshop.

Han har siden januar 2014 drevet webshoppen Rito.dk, hvor de sælger garn og kreative
hobbyartikler.

Hans forcer ligger blandt andet inden for online markedsføring, automatisering, optimering af lager og arbejdsgange.
Ps. De søger altid dygtige marketingfolk hos Rito.dk så send endelig en ansøgning.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!