Mød David Lorentzen

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

David Lorentzen

David Lorentzen har skrevet et tip i kategorien Social

Her skal stå noget om mig.

Det kommer her:

Jeg hedder David Lorentzen. Jeg rådgiver om og underviser i Facebookannoncering. Resten kan du Google. Jeg vil nemlig hellere bruge pladsen her på at skrive om en meget vigtigere person: Dig.
Du sidder med en bog i hånden, hvor 100 eksperter giver dig (et af) deres bedste råd. Lyt til eksperterne men husk, at når det kommer til din forretning og dine kunder, så er den ægte ekspert dig!

Det er dig, der i sidste ende ved, hvad du kan tilbyde, hvad kunderne gerne vil have, og hvad der får dem til at købe. Det er også dig, som kender din egen virksomheds styrker og svagheder.
Eksperter kan kun give dig en masse gode råd.

Det du, som ekspert i din forretning skal gøre, er at lytte, lade dig inspirere, men huske, at det i sidste ende er din egen viden, som gør den afgørende forskel. Du kan ikke teknikke dig til succes. Teknik kan hjælpe dig på vej, men den grundlæggende opskrift på succes er stadig: At være bedre end dine konkurrenter til det, du er god til.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!