Mød David Ledstrup

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

David Ledstrup

David Ledstrup har skrevet et tip i kategorien Social

David sidder til dagligt og dyrker relationer på det Nordiske reklamebureau, “Marvelous”.

I et digitalt-kreativt miljø leder David et hold af specialister, der har sociale medier som omdrejningspunkt.

Han drives af mødet mellem data, markedsføring og ikke mindst… mennesker.

Alt sammen for at skabe og eksekvere strategier og indhold, der rammer bedst ned i målgruppens – og afsenderens – ønsker.
Udover den daglige legeplads hos Marvelous, er David en efterspurgt formidler – både som foredragsholder og som deltager i den offentlige debat i medierne.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!