Mød Dan Dowaji

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Dan Dowaji

Dan Dowaji har skrevet et tip i kategorien Data

Dan har gennem flere års erfaring skabt sig en bred vifte af kompetencer indenfor digital markedsføring.

Efter en kort periode som frontend-udvikler i White Pixel blev han ansat i HentTilbud, som Online Marketing Koordinator. I firmaets tidlige dage arbejdede han hårdt med at skabe værdi gennem især AdWords og SEO. Virksomheden blev efterfølgende solgt til North Media A/S og kører i dag videre under navnet Håndværker.dk.

Dan arbejder i dag som fagansvarlig for Analytics og konverteringsoptimering i Webjuice A/S, hvor han har ansvaret for Analytics og Tag Manager projekter.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!