Mød Christina Klitsgaard

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Christina Klitsgaard

Christina Klitsgaard har skrevet et tip i kategorien E-mail markedsføring

Christina er specialist i e-mailmarkedsføring og den særlige variant af tekstforfatteri, som driver hypereffektiv og målrettet kommunikation.

Hun har 24 års erfaring som tekstforfatter.
Siden 2008 har hun udelukkende beskæftiget sig med rådgivning i e-mailmarketing, hvor hun har solgt for adskillige millioner af danske kroner via e-mails.
Hun er til sine omgivelsers varierende irritation konstant optaget af at afdække, hvordan vi skal formulere os for at påvirke mennesker omkring os med størst mulig virkning.

Hun er til sine omgivelsers varierende irritation konstant optaget af at afdække, hvordan vi skal formulere os for at påvirke mennesker omkring os med størst mulig virkning.
Et konsekvent ord-nørderi, der kommer hundredevis af kursister og kunder til gode.

Christina er en energisk oplægsholder og ofte på plakaten til konferencer og lukkede events, hvor midtjysk dialekt ikke er en hindring.

Hun har undervist tusindvis af kursister live, og hendes online-undervisning bliver ditto fulgt af tusindvis af danske e-mail-marketing-entusiaster – fra sprøde nybegyndere til hardcore specialister.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!