Mød Christina Hagen Albrechtsen

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Christina Hagen Albrechtsen

Christina Hagen Albrechtsen har skrevet et tip i kategorien søgemaskineoptimering

Christina står bag webshoppen narremissen.dk, som sælger kostumer og lingeri.

Christina startede som 22 årig tilbage i 2009 med Facebooksiden ”Frække kostumer”, som hurtigt blev en stor succes, og efter et par måneder var narremissen.dk oppe at køre.

Uden den store erfaring, men med et brændende ønske for at levere sine produkter på en præsentabel måde og til priser, som alle kunne være med på, bankede butikken afsted.

Efter 9 måneder med fuldtidsjob og en sideløbende uddannelse til advokatsekretær, tog Christina springet og sagde farvel til job og tryghed og satsede alt på sin forretning.

I dag står Christina på vippen til at tage springet ud i verden med narremissen.com, som lanceres i foråret 2017.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!