Mød Casper Schneidereit

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Casper Schneidereit

Casper Schneidereit har skrevet et tip i kategorien Købmandskab

Casper Schneidereit er specialist i online markedsføring. Gennem en længere årrække har Casper levet af affiliate marketing, hvor han på sit højeste drev over 80 affiliate websites på en gang. Herudover har han programmeret og drevet en webshop med salg af sokker til hele Europa. I dag har Casper kastet sig over ejendomsinvestering og arbejder som fast konsulent for en række forskellige online baserede virksomheder.

Casper er god til at finde kreative løsninger på komplekse problemstillinger, og hans bidrag til denne bog omfatter også et kreativt trick til at få indblik i, hvad andre webshops egentlig sælger, og hvor hurtigt de omsætter deres produkter.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!