Mød Brian Mansfeldt

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Brian Mansfeldt

Brian Mansfeldt har skrevet et tip i kategorien Konverteringsoptimering

Brian er kendt for webudvikling og brænder for iværksætteri. Allerede i en alder af 15 år startede han sit første webbureau med salg af webhoteller og domænenavne til hjemmesider, som over tid mere og mere er blevet ren webudvikling af både webshops og online services med fokus på automatisering og datahåndtering.

Passionen omkring iværksætteri betyder rigtig meget, og automatisering af processer er virkelig et sted, der kan spares en masse tid, netop derfor arbejder Brian løbende på at udvikle web applikationer, der automatisk udfører de opgaver, som tager lang tid i en virksomhed med fart på.

• Når arbejdet bliver en hobby, laver du det rigtige
• Lav kun den samme fejl én gang
• Kan det automatiseres ? Så skulle det allerede være gjort
• Yndlingscitat: It takes years to build an overnight success

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!