Mød Brian Brandt

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Brian Brandt

Brian Brandt har skrevet et tip i kategorien E-mail markedsføring

Brian er en praktisk anlagt e-handelsekspert med speciale i søgemaskineoptimering, Google AdWords og den kreative vinkel på e-handel.

Det er via praktisk erfaring med egen webshop Sovedyret.dk og igennem optimering af hundredevis af små og store webshopkunder at hans brede e-handelserfaring kommer.

Han er en anerkendt ekspert, der ofte optræder som foredragsholder på konferencer, underviser hos diverse uddannelsesinstitutioner, egne afholdte kurser og som gæst i podcasts.
Det han bliver meget rost for, er hans måde at gøre selv meget tekniske ting let forståelige og sørge for at være så konkret, at det er muligt at tage action på.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!