Mød Bo Møller

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Bo Møller

Bo Møller har skrevet et tip i kategorien Købmandskab

Bo tjente sin første million som 25-årig på at sælge webudvikling som underleverandør til reklame- og webbureauer i hele Danmark.
I dag er han direktør for sit 30 mand store bureau, HTML24, og medejer af EasyPractice som sælger kliniksystemer i 13 lande til mere end 10.000 klinikker og behandlere.

Siden Bo som 12 årig solgte sin første hjemmeside, har han aldrig set sig tilbage. Bos virksomhed, HTML24, sælger i dag avanceret online softwareudvikling, integrationsløsninger og digitaliserings- og automationsprojekter til virksomheder og institutioner som Folketinget, Unity, DONG Energy, Telia og mange flere.

Bo arbejder til dagligt med ledelse, marketing, investering og strategi.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!