Mød Bjarke Mads Sejersen

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Bjarke Mads Sejersen

Bjarke Mads Sejersen har skrevet et tip i kategorien Købmandskab

Bjarke Mads Sejersen har de sidste 7 år arbejdet indenfor digitale medier og e-commerce.

Med en baggrund som konsulent i både Danmark og Europa har han hjulpet virksomheder såsom Sky, Top-Toy, Forex Club, Telenor og Momondo med alt fra implementering af analysesystemer, test og personalisering samt fungeret som sparringspartner ved organisering og træning af digitale teams. Bjarke har siden 2014 arbejdet som e-handelschef i Saint-Gobain Distribution Denmark, som i Danmark ejer Brødrene Dahl, Optimera og Øland.

Med et mantra som lyder, “vi gør det alle andre blot taler om”, fokuserer Bjarke på ideer og aktiviteter, der kan styrke Saint-Gobains Distribution Denmarks digitale rejse.
For nyligt lancerede Bjarke sammen med Brødrene Dahl en nye websop og et POS system til butikkerne, der sætter en helt ny standard indenfor, hvordan mange bruger data til at underbygge den gode kundeoplevelse på tværs af kanaler.
Med et solidt fundament i forståelsen og brugen af data har Bjarke været med til at gøre Brødrene Dahls webshop til en af Danmark største målt på omsætning.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!