Mød Bernt Elkjær-Pedersen

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Bernt Elkjær-Pedersen

Bernt Elkjær-Pedersen har skrevet et tip i kategorien E-mail markedsføring

Bernt Elkjær-Pedersen blogger om Marketing Automation og arbejder til daglig med Online Marketing hos Abakion A/S.

Erfaringen inkluderer 3 år hos Increase A/S som Marketing Automation-arkitekt for større danske virksomheder, f.eks. Atea, Fibia, Coloplast, DSV, TDC YouSee, EG, SE (Sydenergi) m.fl. – og før det 8 år som B2B Marketingchef i en børsnoteret IT-virksomhed.

Bernt Elkjær-Pedersen har skrevet bogen ”Marketing Automation – fra Strategi til Praksis”, der er 220 siders gennemgang af taktikken for at skabe omsætning med Marketing Automation.

Bogen inkluderer best practice, eksempler og konkrete flowcharts, som du kan anvende i dit eget arbejde med Marketing Automation.

Besøg berntelkjaer.dk – og anvend rabatkoden ”evangelist” til at få 70% rabat. Det er en ekstra goodie til dig som læser af OnlineEvangelisterne.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!