Mød Benjamin Elberth

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Benjamin Elberth

Benjamin Elberth har skrevet et tip i kategorien Social

Benjamin er specialist i digital kommunikation, digitalt salg, digital PR og digital PA.

Han rådgiver i sit eget firma Digitaltaktik.dk med 4 ansatte om, hvordan man skaber effekt med sociale og digitale platforme og udformer og styrer digitale strategier for – primært for politisk funderede organisationer og sportsbrands.
Benjamin er efter mange års arbejde for bl.a. politiske partier, politiske organisationer, statsministre og ministre specialist i at flytte holdninger med nettet og i at påvirke mediebilledet med digitale medier, herunder effektiv krisestyring.

Rådgiver nu bl.a. ministerier, regioner, fagforeninger, interesseorganisationer mv.
Benjamin er tilknyttet Center for Information og Boblestudier, forelæser på Københavns Universitet i politisk digital kommunikation, digital lobbyisme og digital strategi.

Benjamin er cand.mag. i dansk fra Aarhus Universitet og Master i Cross-Media Communication fra Københavns Universitet. Fast blogger på ”Borgen Digitalt” på Altinget.dk. Forfatter til bogen ”Digital Interessevaretagelse”, som du kan læse mere om og købe på digitalinteressevaretagelse.dk

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!