Mød Anton Hoelstad

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Anton Hoelstad

Anton Hoelstad har skrevet et tip i kategorien AdWords

Anton har siden 2011 specialiseret sig inden for de digitale markedsføringskanaler, herunder Google AdWords, men også andre betalte medier såsom Bing Ads, product retargeting og meget mere.
I 2012, mens han færdiggjorde sin bachelor og cand.merc. uddannelse i økonomisk markedsføring på CBS, blev han selvstændig konsulent med blandt andre Magasin du Nord som kunde.

Siden da har han hjulpet talrige virksomheder med at få det maksimale udbytte ud af deres online marketingbudgetter.

Han startede i 2015 marketingbureauet Upjective Digital, som på under ét år vækstede fra 2 til 9 medarbejdere, og som han efter halvandet år solgte sine andele i.

Erfaringen strækker sig på tværs af alverdens forskellige kunder og produkter, både i Danmark og på
internationale markeder.

Budgetterne har varieret fra et par tusind kroner om måneden til op mod 3 millioner – blot til annoncering i søgemaskiner.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!