Mød Anita Lykke Klausen

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Anita Lykke Klausen

Anita Lykke Klausen har skrevet et tip i kategorien Konverteringsoptimering

Anita hjælper virksomheder med at optimere deres markedsføring og digitale tiltag gennem viden om hjernens mekanismer.

Hun underviser også på Erhvervsakademiet IBA og holder oplæg rundt omkring i landet. Podcasten “Digitale Tanker“ har hun sammen med Puk Falkenberg (forandringsstrateg). Den er til dig med interesse for online markedsføring og ledelse. De to værter adskiller sig fra podcastscenen ved at være digitalt indfødte – det sætter sit præg på dialogen.

I podcasten finder de plads til emner i spændet mellem forandringsledelse og neuromarketing, med et fast ståsted i den digitale verden. Til dagligt er Anita Social Media Manager i Bolius Boligejernes Videncenter. Her er hun ansvarlig for de sociale platforme i organisationen samt intern forankring. Det er også her, hun har mulighed for at afprøve teser og teorier indenfor neuromarketing, hvor resultatet bliver et konkret stykke læring, som bruges i undervisning, oplæg, i Help Marketing Bogen og andre formater.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!