Mød Andreas Lolk

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Andreas Lolk

Andreas Lolk har skrevet et tip i kategorien AdWords

Andreas er en erfaren online markedsføringsekspert med speciale i PPC annoncering på tværs af adskillige platforme bl.a. Google AdWords, Shopping kampagner, Bing Ads, Social Media produktannoncering og Remarketing. Hans speciale er at drive omsætning
til e-handelsvirksomheder via Paid Search Marketing.
Siden 2008 har Andreas arbejdet med PPC og har siden 2010 arbejdet på det ekstremt konkurrenceprægede amerikanske marked, som VP of PPC og co-founder af White Shark Media.

De var i flere år blandt USA’s hurtigst voksende Google AdWords bureauer og var blandt de 25 første Google AdWords Premier Partners i USA.

Han har personligt håndteret alt fra PPC konti med et par tusind kroner i annonceforbrug til hans største AdWords konto, som brugte 2.2 millioner kroner per måned på Google AdWords og Bing Ads.
I 2017 har han relanceret hans danske bureau PPC Profit og samtidig startet et nyt PPC bureau i USA, SavvyRevenue, fokuseret 100% på e-handel.

Vil du læse en mere detaljeret guide til opsætning af en optimal Shopping struktur, så kig på PPCProfit.dk/OnlineEvangelisterne.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!