Mød Anders Søgaard Nielsen

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Anders Søgaard Nielsen

Anders Søgaard Nielsen har skrevet et tip i kategorien Konverteringsoptimering

Der er 3600 sekunder på en time, og det er ca. dobbelt så meget tid, som du skal bruge for at få god viden fra Anders’ bidrag til denne bog.
Anders har i de sidste 10 år arbejdet med de fleste principper indenfor online markedsføring.

Hans profil ligger imellem marketing, IT & data samt procesoptimering.

Anders arbejder sammen med hans team indenfor stor set alle aspekter indenfor online markedsføring. Herunder også traditionel marketing, såsom TV, adresseløse/indstik – samt integrationen online/offline imellem.

Den mere tekniske del såsom webudvikling, IT arkitekturer/systemprocesser og business intelligence – er også en del af hans ansvarsområder.

Hans bidrag, som beskrevet til højre, er simpelt. Men i det simple ligger ofte også de største styrker, når du vil sælge mere online.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!