Mød Anders Grønborg

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Anders Grønborg

Anders Grønborg har skrevet et tip i kategorien Øvrige

Anders Grønborg stiftede sammen med Esben Mols Kabell Lasertryk.dk i 1999.

Anders er direktør og arbejder udover den daglige drift med virksomhedens marketing og kommunikation.

LaserTryk.dk har udviklet sig til en af Skandinaviens største trykkerikoncerner, Scandinavian Print Group, med salg af tryksager under 15 forskellige brands.
Der er flere end 50.000 kunder på kundelisten og medarbejderstaben har rundet 300 kolleger, der omsætter for ca. 290 mio. kr. (2016).

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!