Mød Allan Vincentz

 der er en af Danmarks skarpeste til e-commerce

og derfor blandt de 100 onlineevangelister.

Bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online” er en unik samling af gode tips fra de 100 dygtigste personer i dansk e-commerce.­­

Du kan købe bogen på dette site. Læs mere om bogen her.

Allan Vincentz

  • Head of Business Development E-commerce & Online Cooperation Asia

  • Thomas Sabo

Allan Vincentz har skrevet et tip i kategorien Købmandskab

Allan hører til en af branchens ægte “købmænd” med en baggrund som uddannet købmand. Senere hen har han stille og roligt lavet et skifte over imod e-handel.

På nuværende tidspunkt har han været involveret i opstart og drift af ialt 6 webshops.

I Danmark som Head of E-commerce hos Matas, men siden 2014 i Singapore hvorfra han prøver at få banket gang i e-handlen i Asien. Lige nu arbejder han for det globale smykkefirma Thomas Sabo, hvor han arbejder på at få skabt en stærk online tilstedeværelse i Asien.

Der er ingen tvivl om, at Allan mestrer stort set alle discipliner indenfor e-handel, det være sig markedsføring, IT, logistik mv. og som regel hands on. Ikke desto mindre, så er tippet til til denne bog ikke en fancy automatiseret e-mail, en design ændring der kan øge konverteringen, eller svaret på om fragten skal koste 25 kr eller være gratis.
Det handler derimod om en af Allans store kæpheste – det gode købmandsskab. For det gælder nemlig også online.

Her er en blandt 100 dygtige e-commerce personer, der er en del af bogen ”Onlineevangelisterne – 100 konkrete tips til at sælge mere online”. De 99 andre er også super spændende profiler, se den fulde oversigt her.

Bogen er et unikt værk af gode råd og vinkler på at øge salget online. Indholdet i denne bog er alt fra tips til at øge trafikken og over til hvordan du udvider globalt. Inden for hvert område er der en lang række discipliner. I denne bog vil du møde gode råd indenfor områder som søgemaskineoptimering, Facebook annoncering, email markedsføring, konverteringsoptimering, kundeservice, godt gammeldags købmandsskab og vækst.Til sidst i bogen finder du et Kick Ass råd fra Jesper Buch.  Læs mere om bogen her.

Du kan købe bogen som ebog eller som paperback. Hver råd koster under 3 kr, og hvis du blot får værdi af 1 af de 100 råd, så er bogen tjent hjem. Tøv derfor ikke med at købe bogen – køb den her!