Læs anmeldelser af Onlineevangelisterne

Jeg kan varmt anbefale Online Evangelisterne.
En værdifuld bog til dig, der ønsker at skabe synlige resultater. Denne bog indeholder konkrete råd fra eksperter, der selv har skabt resultater. Det gør hele forskellen.

Hanne ØstergårdEjer af SvanebutikkenSvanebutikken

At drive e-handel i 2017, kræver en bred viden for at overskue de mange muligheder og facetter det kræver at drive en webshop.

Der er mange muligheder og valg der skal tages stilling til – dem guides du i bogen onlineevangelisterne.

100 super dygtige mennesker indenfor e-handel giver ud af deres guldkorn. Jeg kan varmt anbefale bogen også til etableret webshop ejere med flere års erfaring.

Christina Andkjær Lundius Indehaver af Olisan.dkOlisan
“Online Evangelisterne” har givet mig masser af idéer til at vækste min virksomhed. Den er spækket med konkrete tips og tricks fra Danmarks skarpeste hjerner inden for online markedsføring. Formatet med 1 side med tips per “evangelist” holdt mig motiveret til at læse bogen igennem uden pauser.

Bogen er alle pengene værd, og et “must-read” hvis du gerne vil tjene flere penge online. Bogen er lynhurtigt tjent hjem igen, hvis du følger en eller flere af bogens mange tips. De varmeste anbefalinger herfra.

Kristian Holme PoulsenDirektørHolmegruppen

Onlineevangelisterne er sprængfyldt med gode og konkrete tips, der er lige til at implementere. Uanset hvilket område inden for online handel du arbejder med, er der stor værdi at hente i bogen

Jan RommeChief Digital Officer (CDO)Lomax

Onlineevangelisterne er en bog der vil tjene sig hjem på ingen tid, hvis du blot implementere få af de tips der er i bogen. Et fantastisk redskab for dig, der vil tjene flere penge på dit online salg. Bogen er nem og overskuelig med 1 konkret tip på hver side, og jeg vil helt sikkert bruge den som opslagsværk fremadrettet i mit arbejde med online salg.

Lea FaurschouE-købmandLiams

Det er ikke tit, jeg af egen fri vilje vælger at rose en bog jeg har læst, men denne her bog gjorde mig alligevel klog på at jeg er langt fra at kende til alt om SEO, AdWords, Facebook annoncering, Email marketing osv.

Der sidder nogle rigtige dygtige personer derude som ved hvad der skal til for at vækste en virksomhed med den rette markedsføring. De personer optræder i denne bog. Bogen hedder “Onlineevangelisterne” og handler om 100 gode råd til at sælge mere online. Bogen er skrevet af Jacob Kildebogaard og hans team.

Fik æren til at være test person på bogen inden udgivelse og tro mig: Der er virkelig nogle guldkorn at hente i den bog. Hvis du ikke selv har tid til at læse den, så køb den som gave til dine kollegaer. Tak for en super bog Jacob, og tak fordi du bare har bekræftet at der er så meget mere til online markedsføring end man lige tror 😉

Kasper Benjamin SørensenContent Assistent og SEO ansvarlig for INTERSPORT.dkKasper Benjamin

Jeg har efterhånden læst rigtig mange forretningsbøger med mange markedsførings tips, de bliver ofte langtrukne og kedelige at læse.

Konceptet med at lade de bedste markedsførings folk give deres input på deres bedste tip, på kun en side er genialt, det fungerer fordi det bliver til en slavisk tjek liste på hele ens virksomhed.

Mit råd herfra, læs bogen igen og igen og husk at implementere de ting du synes passer til din virksomhed, så garanterer jeg for, du også øger din omsætning.

Jim VeggerbyDirektørArchitechs

Jeg har i flere år ofte genbesøgt Onlineevangelisterne bogen for at se rådene fra de mange eksperter. Ligeledes har jeg på baggrund af bogens kvalitet ofte omtalt den for andre. Jeg vil mene, at alle bør købe og læse bogen.

Thomas AstrupCMOWe.Care
Jeg har reviewet bogen OnlineEvangelisterne, og jeg er overbevist.
Læs, forstå og implementér alle 100 tips, og din forretning er i den grad på vej mod himlen. Men er det realistisk? Så hvorfor ikke starte med udvælge og derefter score de tips, der skaber størst værdi for netop din forretning. Så overholder du samtidig et af bogens 100 råd ifht. at score digitale projekter efter en række vægtede parametre som potentiale og forretningsfit.
I onlineuniverset holder den bibelske titel faktisk.
God læsning!
Jacob Kofoed RasmussenDigital Product ManagerBonnier Publications

Efter at have læst til side 35 er bogen tjent hjem x10. Godt gjort Jacob og Søren.

Rasmus JungersenEjer af DreamsforKids.dkDreams for Kids

Jeg er meget imponeret over Onlineevangelisterne bogen – man får mange tips, der kan implementeres med det samme. Der findes mange bøger om online optimering, men her får man de bedste tips fra 100 online–folk, som har hænderne i mulden og ved, hvad der virker.

Den er virkelig anbefalingsværdig. Og prisen er også i orden – det er jo 100 tips, som gør stykprisen vanvittigt lav.

Mia NerstingE-købmand og magnet-ninjaMagnetz

Fed bog! Jeg er totalt fan af den. Har fået en masse gode ideer ud af at læse bogen. De konkrete tips og ideer der er i bogen her er fantastisk. Man får en masse god inspiration.

Kenneth Storm Jessen Butikschef / Shop ManagerHandelshuset Aulum

Hvem er Evangelisterne?

Skal du også have 100 gode råd?